Masumlar Apartmanı Oyuncusu Ezgi Mola'ya Para Cezası Geldi! Ezgi Mola İsyan Etti!

Masumlar Apartmanı Oyuncusu Ezgi Mola'ya Para Cezası Geldi! Ezgi Mola İsyan Etti!

Masumlar Apartmanı dizisindeki Safiye karakteri ile bilinen Ezgi Mola, bu sefer çok daha farklı bir olayla gündem oldu. Para cezasına çarptırılan ünlü isim, yaşananların perde arkasını anlattı. Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesi ile adli para cezasına çarptırılmıştı. Peki sonrasında neler söyledi?

Masumlar Apartmanı'nda sergilediği performans ile adından söz ettiren Ezgi Mola, şu sıralar Musa Orhan davası ile gündeme gelmekte. Twitter hesabından yaptığı paylaşım sonrasında hakkında hakaret suçlaması ile dava açılmıştı. Dava sonuçlandı ve para cezası ödemesine hükmedildi. 65 gün adli para cezası yani 5200 TL'lik ödeme yapılacağı belirtiliyor. Bu karardan sonra Ezgi Mola'nın açıklamaları da gündem oldu.

Karara Şaşırmamış!

Ünlü oyuncu, yaptığı açıklamada karara şaşırmadığını belirtti. Öyle ki bu cezayı alacağını az çok tahmin ediyordu. Üstelik dava esnasında yaşanan bazı gelişmeleri de takipçileri ile paylaştı. Kendisine teklif edilen paradan da söz etti.

50 bin TL İstenmiş!

Öte yandan iddialara göre karşı taraf şikayetin çekilmesi karşılığında 50 bin TL'lik teklifte bulunmuş. Uzlaşmacı aracılığıyla yapılan bu teklif dikkat çekti. Oyuncu, yaptığı açıklamada “Hatta ‘Tweeti silmesen de olur, 50 bin lira ver dosyayı kapatalım.’ dediler. Uzlaştırmacı tarafından arandım. 50 bin lira ödenmesi durumunda şikayetten vazgeçileceği şeklinde sözler söylendi. Asıl gelir kapısı yaratmak bu olurdu. Benim tweetimin öncesinde yüz binlerce tweet vardı. Setten arkadaşlarım bu teklifin yapıldığı ana şahit olmuştur.” sözlerine yer verdi.