MasterChef'te Mehmet Şef Yarışmacıya Sert Patladı! Tırnaklarını Görünce Ne Diyeceğini Bilemedi!

MasterChef'te Mehmet Şef Yarışmacıya Sert Patladı! Tırnaklarını Görünce Ne Diyeceğini Bilemedi!

MasterChef programında dikkat çeken olaylar meydana geldi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği programda neler oluyor? Mehmet Yalçınkaya, öyle şeyler söyledi ki herkes şaşırdı. Yarışmacıyı sert bir şekilde azarladı. İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde...

MasterChef'te dikkatleri üzerine çeken bir gelişme yaşandı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylara bakacak olursak şok detaylar gözler önüne serildi. Mehmet Şef, yarışmacı Rağde'yi tırnakları ojeli halde görünce adeta çıldırdı. Ona söylemediğini bırakmadı ve sert ifadelere yer verdi.

Yarışmacıyı Azarladı!

Mehmet Yalçınkaya, Rağde'yi azarlayıcı şekilde konuştu. Bu gelişme  ile birlikte herkes şok oldu kaldı. Kendisinin sert üslubuna alışkın olanlar tepki bile vermedi. Sosyal medyada uzun süre konuşulan bu olay dikkatleri üzerine çekti.

Temizle Öyle Gel!

Mehmet Yalçınkaya, Rağde ile konuşurken  "Sen bir dur! Tırnağında ne var? Git tırnaklarını temizle. Sana bir tane tırnak temizleyici versinler, öyle gel. Oje var. Bu programa ojeyle gelinmeyeceğini kaç kez söyledik Arkadaşımıza biri yardımcı olsun. Bu neyle temizleniyorsa temizlesin, öyle gelsin. Güzellik programı değil burası, yemek yarışması'' dedi.