MasterChef Türkiye'ye Veda Eden İsim Herkesi Şok Etti! Jüri Üyesi Neden Değişti?

MasterChef Türkiye'ye Veda Eden İsim Herkesi Şok Etti! Jüri Üyesi Neden Değişti?

TV8'de MasterChef Türkiye'de jüri üyesi değişikliği büyük ses getiriyor. Pek çok kişi güncel gelişmeleri yakından takip edecek. Peki ya programla ilgili neler bilmekteyiz? Acun Ilıcalı'nın aldığı karar herkesi şok edebilir. Çünkü Mehmet Yalçınkaya, Soner Sivrioğlu ve Danilo Zanna arasından biri gidecek.

TV8 programı MasterChef Türkiye'de yaşananlar şok edecek cinsten. Öyle ki artık yarışmacının jüri üyeleri de değişecek. Acun Ilıcalı'nın neden böyle bir değişikliğe gitti merak ediliyor. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenleri sizler için araştırıyoruz. Son zamanlarda MasterChef Türkiye ile ilgili çok fazla haber yapıldı. Bu nedenle güncel gelişmeler masaya yatırıldı. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna arasından hangi ismin ayrılması bekleniyor?

MasterChef Jürisi Değişecek

MasterChef programında jüri üyesi olan Mehmet Yalçınkaya yerine farklı bir ismin geleceği belirtiliyor. Bu isim için çeşitli iddialar ortaya atıldı. Ancak kendisinden henüz söz edilmiş değil. İsmi açıklansa da mevcut jüri üyesinin neden ayrılacağı daha çok konuşuldu. Mehmet Şef Acun Ilıcalı ile tartıştı mı merak edildi.

Yerine Kim Geldi?

İddialara göre Ömür Akkor programa katılacak. Jüri üyeliği yapacak olan ünlü şef, başarılı performansıyla adından söz ettireceğe benziyor. Bu gelişme sonrasında neler yaşanacağı ise gündemdeki yerini aldı. Bakalım Soner Şef, Ömür Şef ve Danilo Şef bir arada programı yürütebilecek mi?