MasterChef Türkiye'nin Somer Şefinden Şok İtiraflar Geldi!

MasterChef Türkiye'nin Somer Şefinden Şok İtiraflar Geldi!

Somer Sivrioğlu, MasterChef Türkiye'nin önemli jüri üyeleri arasında yer alıyor. Katıldığı programda öyle şeyler söyledi ki izleyiciler şok üstüne şok yaşadı. Öyle ki bu itiraf bir süre daha gündemdeki yerini alacak. İşte güncel detaylarla birlikte merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde...

Somer Sivrioğlu, MasterChef macerasıyla ilgili çeşitli ifadelere yer verdi. TV8'de yayınlanan yarışmada jüri üyesi olan ünlü isim, birkaç yıldır gündemdeki yerini koruyor. Reyting rekorları kıran programda adından söz ettirmesi de ünlenmesini sağladı. Şöhret sahibi olduğu için oldukça mutlu olduğunu dile getirdi. Peki ya Somer Sivrioğlu hakkında neler biliyoruz? Öyle bir itirafta bulundu ki duyanlar ne diyeceğini bilemedi.

Somer Sivrioğlu'ndan Şok Sözler!

Somer Sivrioğlu, yemek yapmanın kendisi için önemli bir tutku olduğundan bahsetti. Öyle ki yaşanan gelişmeler göz önünde bulundurulduğunda izleyicileri şaşırtmayı başardı. Açıklamasında "Yemek benim için büyük bir tutku. Yemek yapmak ruhumu besliyor. Doğru yemek insana müthiş bir haz verir. İyi yemek yaparsan iyi sekse faydası olur" ifadesine yer verdi.

Avustralya'da Yaşamış

Öte yandan Türkiye'ye gelip yerleşmesi ise MasterChef programı sayesinde gerçekleşmiş. Avustralya'da yaşarken programın başlayacağına dair arkadaşından bilgi almış. Sonrasında konuk olmak için gelmek isterken kendini bir anda jüri üyesi olarak bulmuş.