MasterChef Türkiye Yeni Sezon Jüri Üyeleri Değişti!

MasterChef Türkiye Yeni Sezon Jüri Üyeleri Değişti!

MasterChef Türkiye'nin yeni sezon tarihi açıklandı mı? Son zamanlarda reytingleriyle adından söz ettiren program jüri üyeleriyle hazır hale geldi. TV8'deki yarışmaya dair neler biliyoruz? İşte son dakika açıklamaları ve verilen tarihle birlikte izleyicileri bekleyen heyecanlı gelişmeler...

MasterChef Türkiye, son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken bir program. TV8'de yayınlanıyor ve reyting rekorları kırıyor. Peki ya programın yeni sezonu ne zaman ekrana gelecek? Üstelik jüri üyelerinde bir değişiklik olacak mı merak ediliyor. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenlere yanıt vereceğiz. Pek çok kişi bu sorunun yanıtını arıyordu.

MasterChef Yeni Sezonu Ne Zaman?

1 Temmuz 2022 tarihinde yeni sezonuna başlayacak olan MasterChef Türkiye, yine birbirinden eğlenceli ve ilgi çeken yayınlarıyla ekran karşısında olacak. Öyle ki programdaki jüri üyeleri de şimdiden kendini hazırlamış vaziyette.

Jüri Üyeleri Değişti mi?

Jüri üyesi olarak yine Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'yı göreceğiz. Dolayısıyla dikkatleri üzerine çeken bu gelişme ile birlikte MasterChef Türkiye hakkında bizleri nelerin beklediği ortaya çıkacak. Son zamanlarda programla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılsa da bunun gerçeği yansıtmadığını gördük. Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın ayrılacağı ifade ediliyordu.