Levent Kırca'nın Kızı da Show TV Dizisinde Oynayacak! Gözler Ayşe Kırca'ya Dikildi!

Levent Kırca'nın Kızı da Show TV Dizisinde Oynayacak! Gözler Ayşe Kırca'ya Dikildi!

Levent Kırca ve Oya Başar'ın kızı, önemli bir dizide başrol oynayacak. Show TV'de yayın hayatına başlayacak dizide kendisini de göreceğiz. Ayşe Kırca hangi yapıma katılacak? Merak edilenler tek tek yanıt buluyor. İşte dizinin adı ve oyuncu kadrosuna dair bilgiler...

Levent Kırca ve Oya Başar'ın kızı olan Ayşe Kırca, yeni diziyle ekranlara dönecek. Sol Yanım dizisindeki Yasemin karakteri ile bilinen oyuncu, şimdilerde hangi karaktere hayat verecek merak ediliyor. Üstelik hangi dizide oynayacağı da araştırılmakta. Oyuncu ile ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Son zamanlarda ünlü ismin hangi dizide oynayacağıyla ilgili bazı haberler çıktı. Show TV'de yayın hayatına başlayacak olan dizide yer alacağı kesinleşti.

Ayşe Kırca Hangi Dizide?

Ayşe Kırca'nın dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi olarak açıklandı. Güzel oyuncu, Ertan Saban, Devrim Özkan ve Özge Özberk'in başrolde oynadığı dizide performans gösterecek. Kendisinin hayat vereceği karakter de belli oldu.

Öğretmeni Canlandıracak

Dizide bir öğretmene hayat verecek olan Ayşe Kırca, kariyerinde yükselme konusunda önemli bir avantaj elde edecek. Bu fırsatı değerlendirmesi bekleniyor. Dolayısıyla tüm gözler oyuncuda olacak. Başrolde önemli isimlerle oynayacağı belirtildi. Kendisiyle ilgili merak edilen gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz.