Latif Doğan'dan Üzücü Haber Geldi! Latif Doğan Gözyaşları İçinde Çağrıda Bulundu..

Latif Doğan'dan Üzücü Haber Geldi! Latif Doğan Gözyaşları İçinde Çağrıda Bulundu..

Latif Doğan, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isimden üzücü haber geldi ve bunu açıklaması da bomba etkisi yarattı. Hayranları üzüntüden ne diyeceğini bilemedi? Peki ya Latif Doğan'ın sağlık durumu nasıl? İşte merak edilen sorular ve yanıtları haberimizde yerini aldı.

Türkücü Latif Doğan, yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Ünlü ismin annesi Ayşe Doğan'ın sağlık durumu merak ediliyor. Oldukça kritik bir süreçten geçtiği belirtildi. Dolayısıyla hakkında çeşitli gelişmelerin sorulduğunu belirtelim. Peki ya ünlü isim nasıl bir açıklamada bulundu? Sosyal medya hesabı üzerinden söyledikleri herkesi harekete geçirdi

Annesinin Sağlık Durumu Kritik!

Latif Doğan, yaptığı açıklama sonrasında annesinin sağlık durumuna değindi. Ünlü sanatçı, son dönemde müziği yerine aile hayatı ile gündeme geliyor. Hesabı üzerinden ''ALLAH’ımıza şükürler olsun ANNE.mizin ameliyatı başarılı geçti önce RABBİMİZE.Doktorlarımız ve tüm sağlık ekibine DUA.larını eksik etmeyen tüm sevenlerimize telefonla ve sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini ileten ziyaret eden tüm dostlarımıza sonsuz TEŞEKKÜRLER'' ifadesini kullandı.

Annesi İçin Dua İstedi!

Öte yandan annesi için dua isteyerek herkesi harekete geçirdi. Hayranları ise durmaksızın anne Ayşe Doğan için dua etmeye başladı. Ünlü sanatçının bu isteği geri çevrilmedi. Kendisini tanıyan ünlü isimler de ona geçmiş olsun dileklerinde bulundu.