Kerem Bürsin'i Resmen Kapının Önüne Koydular! Bu Duruma Sessiz Kalmadı!

Kerem Bürsin'i Resmen Kapının Önüne Koydular! Bu Duruma Sessiz Kalmadı!

Hande Erçel’in ablasıyla evli olan Caner Yıldırım, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı üzerinden eşi ve baldızı ile mutluluk pozu vermişti. Karede olmayan Kerem Bürsin, gönderinin altına sitemkar yorumlar bıraktı. Bursin, ‘’Beni dışlamanıza bayılıyorum’’ diyerek tüm sevenlerini şoka uğrattı.

Başarılı oyuncu Hande Erçel’in sosyal medya fenomeni ablası Gamze Erçel ile evli olan Caner Yıldırım, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün İnstagram üzerinden paylaştığı mutluluk pozlarına ilk yorum Kerem Bürsin’nden geldi. Bürsin, sitemkar sözlerini esirgemekten sakınmadı.

Mutluluk Pozuna İlk Yorum Kerem Bürsin’en Geldi!

İnstagramda 1 milyon takipçisi olan ve sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Caner Yıldırım , Hande Erçel ve Gamze Erçel ile olan fotoğrafını ‘’iyi ki’’ notuyla paylaştı. Kısa sürede 250 binden fazla yorum alan fotoğrafa ilk yorumlar Hande Erçel ve Kerem Bürsin’den geldi. Hande Erçel, gönderi için ‘’Köşede ben’’ yorumunu yaptı. Kerem Bürsin ise sitemkar bir yorumla ‘’Bayılıyorum size ve beni dışlamanıza’’ notunu ekledi.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel Aşkı Dizi Setinde Başlamıştı!

FOX TV ekranlarında geçtiğimiz sezon yayınlanan ve yaz ayında final yapan Sen Çal Kapımı dizisinde yer alan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, kısa süre içerisinde sevgili olmuşlardı. Set aşkını gerçek bir ilişkiye çeviren ikili, uzun süredir evlilik iddialarıyla anılıyorlardı. Ayrıca şimdilerde hiçbir projede yer almayan çift, ilişkilerini gözlerden uzak şekilde yaşamaya devam ediyorlar.