Kanal D Düğmeye Bastı: O Program Yayından Kaldırıldı!

Kanal D Düğmeye Bastı: O Program Yayından Kaldırıldı!

Kanal D programı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 final yapacak. Programın final tarihi açıklandı. Eser Yenenler ve Yılmaz Erdoğan'ın sunduğu programla ilgili şok iddialar ortaya atıldı. Peki program neden final yapıyor? İşte Kanal D'nin sevilen yapımıyla ilgili ortaya çıkan detaylar...

Kanal D'de yayınlanan ve milyonların güldüğü Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programı için final kararı alındı. Programın resmi sayfasından yapılan açıklamada, programın haftaya son defa ekrana geleceği ifade edildi. Yani Kanal D dizisinde son kez yeni bölüm izleyebileceğiz. Sonrasında ise ekip dağılacak ve program sona erecek. Peki Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, her şey iyi gidiyorken neden final yapıyor?

ÇGHB 2'den Final Kararı!

ÇGHB 2'nin neden final yaptığı merak edildi. Pek çok kişi çeşitli iddialar ortaya atsa da göze çarpan bir detay görüldü. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin bitme nedeni olarak reytingler gösteriliyor. Artık ilk 10'da bile yer almayan program adına son karar verildi. Bundan sonraki süreçte Eser Yenenler'in sunduğu programı bir daha izleyemeyeceğiz.

Son Kez Yayınlanacak!

ÇGHB 2, son defa haftaya ekrana gelecek. Ondan sonra da programın yeni bölümlerini izleyemeyeceğiz. Eski bölümler tekrar Kanal D'de yayınlanır mı bilinmiyor. Ancak bir süreliğine programı göremeyeceğimiz kesin. Eser Yenenler'in eğlenceli sunumuyla ve pek çok oyuncunun katkısı ile efsaneleşen program, izlenme oranlarına yenik düştü.