İrem Derici Ayağını Öpmek İsteyen Takipçisine Ne Dedi? Mesajıyla Sosyal Medyayı Salladı!

İrem Derici Ayağını Öpmek İsteyen Takipçisine Ne Dedi? Mesajıyla Sosyal Medyayı Salladı!

İrem Derici, kendisine sorulan sorulara içtenlikle yanıt verdi. Ayağını öpmek isteyen takipçisine ise öyle bir şey söyledi ki herkes şaştı kaldı. Özel fotoğraflarının olup olmadığı dahi soruldu. İşte ünlü şarkıcıdan gelen son dakika açıklamaları...

İrem Derici, yaptığı açıklamalarla gündem olmaya devam ediyor. Kendine has tepkileriyle beraber pek çok kişinin sevgisini kazanan ünlü isim, en son eski sevgilisi tarafından aldatılması ile adından söz ettirmişti. Cem Belevi'nin kendisini aldattığını söylemişti. Daha sonra pek çok kişi yaşananları yakından takip etti. İki taraftan gelen açıklamalar magazin gündeminden uzun süre düşmedi. Şimdi ise sosyal medyada kendisine sorulan sorulara yanıt veren İrem Derici, herkesi şaşırtmaya devam ediyor.

Ayak Sorusuna Yanıt Verdi!

Bir takipçisinin kendisine ayağını öpmesi karşısında tepkisinin ne olacağını sorduğu görüldü. İrem Derici ise "mal mısın diye bi sorardım herhalde" yanıtını verdi. Dolayısıyla kendisinin samimi cevapları tekrardan gündem haline geldi. Son zamanlarda oldukça zor olaylar yaşamış olan ünlü şarkıcı, performansından hiç taviz vermiyor.

Özel Fotoğraflarını Saklıyor mu?

İrem Derici'ye sorulan sorular oldukça dikkat çekiciydi. Kendisine sorulan "Galerinde kaç tane çıplak fotoğraf var?" sorusuna "Yok oğlum ben tırsağım. Ne mesaj tutarım ne fotoğraf" dedi. Şarkıcı "Alkollüyken yaptığın en saçma şey ne?" sorusuna da "Klübe girerken kapısında ayakkabılarımı çıkarıp öyle girmiştim" yanıtını verdi ve pek çok kişiyi güldürdü.