İbrahim Tatlıses'in Ünlü Oyuncudan Çocuğu Olduğu Ortaya çıktı!

İbrahim Tatlıses'in Ünlü Oyuncudan Çocuğu Olduğu Ortaya çıktı!

İbrahim Tatlıses'in çocuğunu pek çok kişi bilmiyordu. Medyadan saklanan kızın kim olduğu ortaya çıktı. Sosyal medya hesabında fotoğrafını paylaşan İbrahim Tatlıses, gündeme bomba gibi düştü. Perihan Savaş ile İbrahim Tatlıses'in kızını tanıyor musunuz? İbo'nun çocukları nasıl bir açıklamada bulundu?

İbrahim Tatlıses ve eski eşinin sır gibi sakladığı çocukları gündeme düştü. Sosyal medyada ortaya çıkan çocuklarının kim olduğu merak ediliyor. Genç kadının ismi paylaşıldı ve kendisi kardeşleriyle birlikte poz verdi. Gündeme bomba gibi düşen bu pozun hemen ardından İbrahim Tatlıses'e kızının kim olduğu soruldu. Çok fazla medyada yer almamasından ötürü tanınmadığı belirtiliyor. Dolayısıyla Perihan Savaş ve İbrahim Tatlıses'ten bir açıklama beklendi.

Melek Zübeyde Kim?

Melek Zübeyde, Perihan Savaş ve İbrahim Tatlıses'in çocuğudur. Sosyal medyada ve televizyonda yer almaması nedeniyle çok fazla bilinmemektedir. Ancak İbrahim Tatlıses'in yaptığı paylaşım sonrasında ortaya çıkan gelişmeler şok etti. İkilinin sır gibi sakladığı çocukları gündem haline geldi.

Kardeşleriyle Poz Verdi!

Melek Zübeyde, Savaş Zafer ve İdo Tatlıses ile çektirdiği fotoğrafta yer aldı. İbrahim Tatlıses ise bu fotoğrafı paylaşarak çocuklarını övdü. Yaptığı paylaşım sonrasında pek çok kişi Melek Zübeyde'yi merak etmeye başladı. Perihan Savaş ile İbrahim Tatlıses'in çocuğu olduğu ise sonradan ortaya çıktı.