İbrahim Tatlıses'in Sağlığı Kötüye mi Gidiyor? Tatlıses Kolunun Tutmadığını Açıkladı!

İbrahim Tatlıses'in Sağlığı Kötüye mi Gidiyor? Tatlıses Kolunun Tutmadığını Açıkladı!

İbrahim Tatlıses, son zamanlara damgasını vuracak açıklamalar yaptı. Sağlığının iyi olmadığını söyledi ve herkesi şaşırttı. Peki ya Tatlıses hakkında başka neler biliyoruz? Oğlu için ortaya attığı iddialarının yanı sıra, sağlığını kaybettiğini açıkladı. Sol kolu ile ilgili verdiği detay şok etti.

İbrahim Tatlıses, yaptığı açıklamalarla gündem olmaya devam ediyor. İsrail'e konsere giden ünlü isim, yıllar sonra buradaki hayranları ile buluştu. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Ünlü isim, öyle şeyler söyledi ki herkes şok oldu. Oğlu için yaptığı açıklamalar da dikkat çekiciydi.

Sağlığından Dert Yandı!

İbrahim Tatlıses, son zamanlarda sağlığının iyi olmadığını vurguladı. Sol kolunun eskisi gibi tutmadığını söyledi. Bunun yanı sıra oğlu ile ilgili çeşitli ifadelere de yer verdi. Kendisi vurulduktan sonra şirkete giderek kasayı boşaltmaya çalıştığını söyledi. Bu iddia gündemde bomba etkisi yaratmıştı.

Sağlığı Kötüye mi Gidiyor?

İbrahim Tatlıses'in sağlığı ile ilgili olumsuz açıklamalar dikkat çekti. Ünlü sanatçı, kendisini eskisi kadar iyi hissetmediğini belirtiyor. Bunun üzerine izleyiciler kendisine destek oldu ve İbo tezahüratları yaparak ona destek oldu.