İbrahim Tatlıses'in Nikahsız Eski Eşi Yıllar Sonra İlk Defa Ortaya Çıktı!

İbrahim Tatlıses'in Nikahsız Eski Eşi Yıllar Sonra İlk Defa Ortaya Çıktı!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, nişanlandı. Dilan Çıtak'ın annesi Işıl Çıtak bir süredir ekranlarda gözükmüyordu. Sonunda kendisinin de kızıyla olan fotoğrafı servis edildi. İşte sosyal medyaya damgasını vuran anne kız ve Dilan Çıtak'ın nişanlandığı isme dair detaylar...

İbrahim Tatlıses, kızı Dilan Çıtak'ın nişanlandığını duyurdu. Ünlü ismin katıldığı nişan gününde ilginç anlar yaşandı. Eski eşi Işıl Çıtak da merak ediliyordu. Dolayısıyla gündeme bomba gibi düşen bu haberle birlikte neler olduğu araştırıldı. Özellikle de son zamanlarda Dilan Çıtak için fazlasıyla heyecanlı geçtiğini belirtelim. Çünkü kendisi Levent Dörter ile nişanlandı. Evlenemlerine ise çok az bir zaman kaldı.

Dilan Çıtak Evleniyor!

Dilan Çıtak veya Tatlıses'in evlenmesiyle birlikte sosyal medyada çeşitli gelişmeler yaşandı. Pek çok kişi Dilan Çıtak'ın annesini merak etti. Işıl Çıtak'ın çok fazla kameralar karşısına geçmediğini biliyoruz. Haliyle bu durumla beraber merak edilenler de tek tek yanıt buldu. Şimdi ise bambaşka gelişmelerin yaşanabileceği mesajı veriliyor.

Levent Dörter ile Nişanlandı!

Işıl Çıtak'ı görenler rahat bir nefes aldı. Levent Dörter ile nişanlanan Dilan Çıtak ise oldukça mutluydu. Hayatının en güzel günlerinden birini yaşadı. Evlenmelerine ise çok az bir zaman kaldı. Dolayısıyla gündeme bomba gibi düşen bu olayın yanı sıra evlilikleri  de ne zaman olacak merak ediliyor.