İbrahim Tatlıses'in Gelininden Şok Poz Geldi! Görenler Gözlerine İnanmak İstemiyor!

İbrahim Tatlıses'in Gelininden Şok Poz Geldi! Görenler Gözlerine İnanmak İstemiyor!

İbrahim Tatlıses ile ilgili çeşitli ifadelere yer verilirken, bu sefer de gelini gündem oldu. Yasemin Şefkatli'nin minili fotoğrafını görenler gözlerine inanamadı. Peki ya eşi İdo Tatlıses nasıl bir yorum attı? Güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Güzel isim, son zamanlarda dikkatleri üzerine çekti. Dolayısıyla kendisiyle ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. Yaptığı paylaşımlar beğeni yağmuruna tutuldu. Özellikle de son fotoğrafı büyük ses getirecek.

Yasemin Şefkli'den Minili Poz!

Mini şort giyen Yasemin Şefkatli, çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Sonrasında ise dikkat çeken gelişmeler meydana geldi. İdo Tatlıses'in eşi olan ismin kısa süre içerisinde gündem olduğu görüldü. Özellikle de keşfetteki fotoğrafı büyük ses getirdi.

İbrahim Tatlıses ile Arası İyi

Öte yandan Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses'in babasının arasının oldukça iyi olduğu belirtiliyor. İbrahim Tatlıses gelinine en az oğlu kadar değer vermekte. Ancak bu fotoğraftan sonra sosyal medya karışır mı göreceğiz. Güncel detaylar ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek.