İbrahim Tatlıses'in Açıklaması Kafaları Karıştırdı! Evliliğini Bitirdiğini Duyurdu

İbrahim Tatlıses'in Açıklaması Kafaları Karıştırdı! Evliliğini Bitirdiğini Duyurdu

İbrahim Tatlıses'in ayrılık açıklaması hayranlarını şaşırttı. Ünlü ismin dikkatleri üzerine çektiği belirtildi. Sosyal medyadan öyle şeyler söyledi ki duyanlar şok olup kalacak. İşte İbrahim Tatlıses'in sosyal medya açıklaması ve dahası sizlerle...

İbrahim Tatlıses'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği usta sanatçı hakkında neler biliyoruz? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Öte yandan ünlü sanatçıya dair detayları paylaşacağız.

Evli Olduğunu Söylüyordu

İbrahim Tatlıses, daha önceki açıklamalarında evli olduğunu söylüyordu. Öte yandan  "Mutluyum, ben evliyim kardeşim, Gülçin bana çok iyi bakıyor. Ben bu saatten sonra kimseye hesap verecek durumda değilim" açıklaması ile dikkat çekmişti. Şimdi ise sosyal medya hesabı üzerinden bambaşka ifadelere değindi.

Boşandığını Duyurdu

Pek çok kişinin şaşkınlıkla karşıladığı açıklamaların hemen ardından yine şaşırttı. İbrahim Tatlıses, boşandığını duyurarak "Hanımla boşandık! Bahçeli güzel bir ev bulup yeniden evlenmeyi düşünüyorum"  ifadesine yer verdi. Şimdi ise gelinen noktada ünlü sanatçının tam olarak nasıl bir karar aldığı anlaşılmaya çalışılıyor.