İbrahim Tatlıses Geliniyle Arası Açık! Peki araları neden bozuldu?

İbrahim Tatlıses Geliniyle Arası Açık! Peki araları neden bozuldu?

İbrahim Tatlıses ve Yasemin Şefkatli arasında yaşanan sıkıntılar gözler önüne serildi. İsim kavgası nedeniyle aralarının açıldığı belirtiliyor. Yasemin Şefkatli, koyacağı isim konusunda İbrahim Tatlıses'in tepkisiyle karşılaştı. Peki araları neden bozuldu? Tartışmalarındaki nedenin isimde saklı olduğu ortaya çıktı.

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli evliliği, görkemli bir şekilde gerçekleşmişti. İbrahim Tatlıses'in ise torun isteği sonunda gerçekleşecek. Ancak Yasemin Şefkatli ile İbrahim Tatlıses arasında bazı sorunların olduğu ileri sürüldü. İkilinin arasının bozulduğu iddia edildi. Peki tam olarak nasıl bir sorun yaşıyorlar? Öyle ki ikisi de birbirinden haz etmemeye başladı. Ancak ortaya çıkan bir detay her şeyi açığa vurdu. İşte Yasemin Şefkatli ve İbrahim Tatlıses arasında yaşananlar...

İbrahim Tatlıses'ten Adalet Çıkışı!

İbrahim Tatlıses, yeni doğacak çocukları için Yasemin Şefkatli'nin bulduğu ismi beğenmedi. Şefkatli'ye göre çocuğun ismi Adalet olmalıydı. Böyle bir karar aldığını belirterek fikir danışan ünlü isim, İbrahim Tatlıses tarafından tepki ile karşılandı. İlk eşinin ismi Adalet olması nedeniyle İbrahim Tatlıses'in sakin kalamadığı iddia edildi.

Yasemin Şefkatli İsim İçin Israrcı!

Çocuğun ismini kendisi koymayı düşündüğü için Yasemin Şefkatli'nin geri adım atmadığı görüldü. Başarılı ismin sosyal medyadan konuya dair bir açıklama yapıp yapmayacağı merak edildi. Şimdilik sessizliğini koruduğunu söyleyebiliriz.