İbrahim Tatlıses'e Çocuklarından Sonra Bir Darbede En Güvendiği O İsimden Geldi!

İbrahim Tatlıses'e Çocuklarından Sonra Bir Darbede En Güvendiği O İsimden Geldi!

İbrahim Tatlıses, son zamanlarda dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Oğlu ve eski eşi için büyü iddiasında bulunarak herkesi şaşırttı. Eski sevgilisinden ayrılmasındaki nedeni büyü yapılmasına bağladı. Sosyal medyada büyük tepki gören sanatçı, aynı tepkiyi eski sevgilisinden de gördü.

Eski aşkı ile yollarını ayıran İbrahim Tatlıses, onunla evlenme fırsatını kaçırdığı için oğluna yüklendi. Oğlu ve eski eşine suç atan ünlü isim, öyle şeyler söyledi ki herkes şok oldu. Gündemde yer alan detaylar ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Öyle ki İbrahim Tatlıses'in başlatacağı polemik bir süre daha devam edecek.

Büyü Yapıldığını Anlattı!

İbrahim Tatlıses, kendisine büyü yapıldığını ve bu nedenle Gülçin Karakaya ile ayrıldıklarını ifade etti. Açıklamasında ise  “O oğlum dediğim var ya Ahmet… En büyük ihaneti yapan o. En güzel dükkanları batırdı, istediği her yeri verdim. Varımı yoğumu veriyorum, yine kurtulamıyorum. İhanet uğradım ihanete. Ben vuruldum, direkt şirkete gidip kasayı boşaltı. Gülçin Karakaya’yla evlenecektim beni ayırdılar. Domuz yağı sürdüler Bodrum’daki evime. Dünya bir tarafa o bir tarafa… Şuan aramız açık ama ben evleneceğim bütün mallarımı da o kişinin üzerine yapacağım” sözlerine yer verdi.

Gülçin Karakaya Sert Çıktı!

Öte yandan eski sevgilisi Gülçin Karakaya, artık kendi hayatına bakmak istediğini söyledi. Bu nedenle onu daha fazla rahatsız etmeme çağrısında bulundu. Bunu duyan İbrahim Tatlıses nasıl bir karşılık verecek merak konusu haline geldi.