İbrahim Tatlıses Oğlu Tarafından Dolandırıldı mı? Tatlıses'in Paraları Nereye Gitti?

İbrahim Tatlıses Oğlu Tarafından Dolandırıldı mı? Tatlıses'in Paraları Nereye Gitti?

İbrahim Tatlıses, vurulduğu gün yaşananlarla ilgili açıklama yaptı. Oğlu ve eski eşinin hakkındaki açıklamalarından sonra dolandırıldığını söyledi. Şirketteki paralarının oğlu tarafından alındığını açıklayınca herkes büyük itiraf karşısında şaşırdı. İşte İbrahim Tatlıses, Ahmet Tatlı ve Adalet Sara arasındaki yeni tartışma...

İbrahim Tatlıses, zaman zaman en büyük oğlu Ahmet Tatlı ile gündeme gelebiliyor. İkili arasında yaşanan gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Öyle ki Babalar Günü paylaşımında bulunan Adalet Sara, oğlunun mağdur olduğunu bir kez daha belirtmiş oldu. Üstelik İbrahim Tatlıses için sert ifadeler kullandı. Bu paylaşımdan haberdar olan ünlü sanatçı ise yanıt vermekte gecikmedi.
Oğlu Paralarını mı Çaldı?
Ahmet Tatlı ile ilgili şok iddialar ortaya atıldı. İbrahim Tatlıses, yaptığı açıklamada "Hastaneye gitti, eğer bir damla gözyaşı döktüysem… İhanete uğradım ihanete. Ben vuruldum, direkt şirkete gidip kasayı boşalttı. Niye diğer çocuklarım yapmıyor da o yapıyor? Neden benim ellerim kasılıyor, ‘hep içime atıyorum’ diye. Adalet Hanım senin bende ne hakkın var? Üç bin lira ödüyorum, daire verdim oturuyorsun." sözlerine yer verdi.
7 Tane Dükkan Batırmış!
İddialara göre İbrahim Tatlıses'in Ahmet Tatlı'ya verdiği 7 dükkan batırıldı. Tatlıses, bu zamana kadar oğluna hep destek çıktığını ancak karşılığını alamadığını ifade etti. Dolayısıyla gündemdeki bu açıklama sonrasında Ahmet Tatlı'dan bir yanıt gelecek mi hep birlikte göreceğiz.