İbrahim Tatlıses Ayrılığını Eski Eşine Bağladı! Detayları Bir Bir Anlattı!

İbrahim Tatlıses Ayrılığını Eski Eşine Bağladı! Detayları Bir Bir Anlattı!

İbrahim Tatlıses herkesi şaşırttı. Öyle bir şey yaptı ki duyanlar kulaklarına inanamadı. Bir süredir kendisine büyü yapıldığını iddia ediyor. Üstelik bu nedenle eski eşini dahi suçladığı belirtildi. İlişkisinin bitmesinde büyü gibi olayların etkili olduğunu söylemesi şok etti.

İbrahim Tatlıses'e büyü yapılıp yapılmadığı merak ediliyor. Herkes adeta şok içerisinde kaldı. Çünkü ortaya atılan iddialara göre eski sevgilisinden ayrılması evine yapılan büyü ile bağlantılı. Peki bunu nasıl izah etti? Gündemdeki gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Dolayısıyla ünlü isme ilişkin merak edilenler de yanıt buldu. Şimdi ise İbrahim Tatlıses'e dair ortaya atılanları yanıtlayacağız.

Eski Sevgilisiyle İlişkileri Bitti!

Büyü nedeniyle sevdiği kadından olduğunu söyleyen İbrahim Tatlıses, eski eşi Adalet Sara'yı mı suçladı? Ona gönderme yapması nedeniyle şok etkisi yarattı. Yaptığı açıklamada ise "Bodrum'daki evime domuz yağı sürmüşler... Yoksa ben burada çekirdek ailemi kurmuştum evleniyordum. Kız 48 kiloya düşmüş kahroluyorum. Ona ev aldım araba aldım daha da alırdım ama o kara peçeli ve oğlu var ya evime domuz yağı sürmüşler" ifadesine yer verdi.

Adalet Sara Reddetti!

Adalet Sara ise böyle bir şey olmadığını söyledi. Kendisinin iftiraya uğradığını ifade ederek kutsal kitabımızdan çeşitli ayetler paylaşarak kendisini ifade etti. Bakalım şimdi İbrahim Tatlıses cephesinden nasıl bir açıklama gelecek?