Hülya Avşar Habersiz Çekildi Dedi Ama Kurgu Çıktı! İlgi Toplaya mı Çalışıyor?

Hülya Avşar Habersiz Çekildi Dedi Ama Kurgu Çıktı! İlgi Toplaya mı Çalışıyor?

Hülya Avşar ile ilgili yapılan paylaşım şaşırtmıştı. Ünlü isim, kendisinin habersiz çekildiğini söyleyerek esnek hareketler yapmıştı. Ancak sonradan ortaya çıktı ki bu da kurgudan ibaretmiş. Asistanı ile anlaşmalı şekilde mi paylaşım yaptı? Ünlü isimden gelen açıklama şok etti...

Hülya Avşar, yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Habersiz çekildiğini söylediği videonun kurgu çıkması herkesi üzdü. Takipçileri büyük hayal kırıklığı yaşadığını ifade etti. Son zamanlarda fiziği ve fitliği ile adından söz ettirmekteydi. Şimdi ise öyle bir gelişme yaşanacak ki kimse anlam veremeyecek.

Habersiz Dediği Kurgu Çıktı!

Şezlong üzerindeyken çeşitli figürler yapan ve bunu asistanının gizlice çektiğini belirten Avşar, tepki çekmişti. Sosyal medyada gündem olan video ile birlikte her şey yavaş yavaş anlaşıldı. Sonradan ortaya çıkan bilgi ile aslında haberinin olduğu öğrenildi. Peki ya adından sıklıkla söz ettiren ünlü isim neden böyle bir şeye ihtiyaç duydu?

Daha Önce de Yapmıştı!

Hülya Avşar'ın daha önceden de anlaşmalı şekilde fotoğraflarını çektirip yayınlattığı ortaya çıkmıştı. Bu gelişmelerle birlikte merak edilenler tek tek açıklanıyor. Hülya Avşar, sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında girdi. 58 yaşında olmasına rağmen fiziği ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor.