Hasan Can Kaya Söyledikleriyle Şok Etti! Konuğuna Demediğini Bırakmadı!

Hasan Can Kaya Söyledikleriyle Şok Etti! Konuğuna Demediğini Bırakmadı!

Hasan Can Kaya, Konuşanlar programında bir skandala daha imzasını attı. EXXEN'de yayınlanan programda öyle şeyler söyledi ki duyanlar tepki göstermeden edemedi. Konuğuna adeta söylemediğini bırakmadı. Öyle ki artık sosyal medya kullanıcıları bile programı eleştiriyor...

Hasan Can Kaya, Konuşanlar programına katılan sosyal medya fenomeni ve oyuncu için öyle şeyler söyledi ki pek çok kişi tepki gösterdi. İzleyiciler, duruma anlam veremedi. Ünlü sunucunun bel altından vurması sonrasında yaşananlar kameralara yansıdı. Bu gelişme ile birlikte neler yaşanacağını hep birlikte göreceğiz. Son zamanlara damgasını vuran olay daha çok adından söz ettirecek gibi duruyor. Peki ya Hasan Can Kaya tam olarak neler söyledi? EXXEN'de yayınlanan program ilgi odağı haline gelmeye başlamıştı.

Konuğuna Demediğini Bırakmadı!

Hasan Can Kaya, Aslı Bekiroğlu'nun internet üzerindeki yasaklı ve mahkemelik görüntüleri için önemli sözler sarf etti. Programa katılan ünlü isim, bu sözler karşısında esprili dille yaklaştı. Ancak sosyal medyada oyuncunun hayranları tepki üstüne tepki gösterdi. Çünkü Hasan Can Kaya, kendisi programa katılmadan önce bu görüntüleri araştırdığını ifade ediyordu.

Aslı Bekiroğlu da Güldü!

Aslı Bekiroğlu da kendisi hakkındaki açıklamalara gülerek yanıt verdi. Daha önce bu görüntüleri paylaşanları mahkemeye verdiği biliniyor. Hali hazırda görüntüler için işlem uygulansa da ünlü isim artık konu hakkında rahatça konuşabilmekte.