Hande Erçel Öyle Bir Açıklama Yaptı ki.. Ünlü Oyuncunun Hayranları Atağa Geçti! Neler Oluyor?

Hande Erçel Öyle Bir Açıklama Yaptı ki.. Ünlü Oyuncunun Hayranları Atağa Geçti! Neler Oluyor?

En son sen çal kapımı isimli dizide Eda karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hande Erçel gerek Türkiye'de gerek ise yurt dışında en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Alınan bilgiler neticesinde ünlü oyuncunun hayranları ise Hande Erçel'in ne zaman ekranlara döneceğini merak ile bekliyor ve işte haberin tüm detayları...

Fox TV ekranlarında izleyiciler ile buluşan ve ekranların romantik komedi dalındaki dizileri arasında yer alan sen çal kapımı isimli dizideki Eda karakterini hayat veren ünlü oyuncu Hande Erçel bu karakter ile gerek Türkiye'de gerek yurt dışında birçok hayran kitlesine sahip oldu. Alınan bilgiler neticesinde ünlü oyuncunun sen çal kapımı isimli dizinin dışında başka bir projede yer almaması dikkatlerden Kaçmaz iken ünlü oyuncunun hayranları ise Hande Erçel'in şimdi hangi projede yer alacağını merak ile beklerken sonunda beklenen açıklama yapıldı.

Hande Erçel Sonunda Müjdeyi Duyurdu

Genellikle Reklam yüzü olan ve çok iyi bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Hande Erçel'in sosyal medyada takipçi sayısı da günden güne artar iken ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde kameraların objektifine yansıyarak gazetecilerin merak ettiği soruları yanıtladı. Ünlü oyuncuya ekranlara ne zaman döneceğine yönelik bir soru yöneltildiği zaman ünlü oyuncu Hande Erçel ise kendisine projelerin geldiğini belirterek Şu an için içine sinen bir proje olmadığını da ifade etti.

Projeler hakkında konuşan ünlü oyuncu Hande Erçel İçine sinen bir proje olduğu takdirde ekranlara geri döneceğini belirterek hayat vereceği karakterinde kendisi için önemli olduğunu ve o karakterden enerji alması gerektiğini de bildirdi.

Sık sık reklam filmleri ile gündeme gelen Hande Erçel hayranlarından her ne kadar tam destek görse de ünlü oyuncunun hayranları ise Hande Erçel'in bir dizide başrol olarak ekranlarda Görmek istediklerini sosyal medya hesaplarından bildirdi. Ünlü oyuncudan ise böyle bir açıklamanın gelmesinin ardından hayranlarının gözleri ise şimdi Hande Erçel'e gelecek olan projelere çevrildi..