Hande Erçel Geçmiş Aşk ve Esnetik Haberlerini Sildirmeye Karar Verdi! Çalışmalara Başladı!

Hande Erçel Geçmiş Aşk ve Esnetik Haberlerini Sildirmeye Karar Verdi! Çalışmalara Başladı!

Hande Erçel, önemli bir iddia ile karşımıza çıktı. Öyle ki bu detayı kimse beklemiyordu. Son zamanlara damgasını vuran ünlü isme dair çeşitli detaylara yer verildi. Güncel olarak yaşananlar ise şaşırttı. Öte yandan ünlü sanatçı haber sitelerinden eski aşklarını sildirmeye mi çalışıyor?

Hande Erçel'den gelen hamle ile birlikte çeşitli iddialara değinildi. Ünlü ismin geçmişini sildirmeye çalıştığı konusunda iddialar ortaya atılmıştı. Haber sitelerindeki fotoğraflar, çeşitli arama sonuçları, paylaşımlar ve çok daha fazlasını ortadan kaldırmak için önemli bir atılım yapacağı iddia edildi. Ancak gelen bilgilerle birlikte böyle bir şeyin mümkün olmadığı da kendisinden gelen açıklamada belli oldu. Hande Erçel'in bunları reddetmesi ise şaşırttı.

Hande Erçel Reddetti!

Başarılı oyuncu, hakkındaki iddiaları tümüyle reddetti ve böyle bir şeyin olmadığını belirtti. Dolayısıyla kendisinin Kerem Bürsin ile olan ilişkisiyle birlikte diğer ilişki haberlerinin de ortadan kaldırılması gerektiği konusundaki fikri yalanlandı.

Soruyu Soranlara Sitem Etti

Hande Erçel, sitem dolu açıklamada bulunarak "Söyleyecek bir şey bulamıyorum, canınız sıkılınca kafanıza göre haber yapıyorsunuz" ifadesine yer verdi. Son zamanlara damgasını vuran ünlü isimle ilgili başka bir detay ortaya çıkacak mı merak konusu haline geldi.