Gülben Ergen'e Özel Soru Soruldu! Gülben Ergen Resmen Çıldırdı ama Mütevazi Bir Şekilde Cevap Verdi!

Gülben Ergen'e Özel Soru Soruldu! Gülben Ergen Resmen Çıldırdı ama Mütevazi Bir Şekilde Cevap Verdi!

Gülben Ergen, şok eden bir gelişme ile gündeme geldi. Ünlü sanatçı öyle bir soruya yanıt verdi ki duyanlar ne diyeceğini bilemedi. Bir kullanıcının "erkek ihtiyacınızı nasıl karşılıyorsunuz" sorusu üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi. İşte pop sanatçısının yaptığı açıklama...

Gülben Ergen, yaptığı açıklama ile gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyadan kendisine iletilen soruları yanıtlayan ünlü isim, herkesi şaşırttı. Şarkıcının açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Dolayısıyla bekarlığıyla ilgili de çeşitli ifadelere yer verdi. Erkek ihtiyacına yönelik soru hem tepki çekti hem de gündemdeydi. Ancak ünlü şarkıcı herhangi bir tepki vermeden soruyu sakinlikle yanıtladı.

Estetik Yaptırmadığını Açıkladı!

Gülben Ergen, sorulardan birinin estetik üzerine olması üzerine estetik yaptırmadığını açıkladı. Üstelik doğal yöntemlerle yüzünü koruduğunu belirtti. Bunun için çok erken olduğunu da ifade etti. Başarılı ismin açıklaması sonrasında magazin dünyasında bomba etkisi yarattı.

Erkek İhtiyacı Sorusu Çok Konuşuldu!

Bir sosyal medya kullanıcısının "Biraz özel bir soru ama bir erkek ihtiyacı hissetmiyor musunuz? Bekarsınız"  sorusu üzerine hızlı şekilde cevap verdi. Ünlü sanatçı, "Aşk, sevgi, şefkat, ilgi, dertleşmek, hayatı paylaşmak ihtiyaç" sözleri ile hem sakin hem de anlaşılır bir şekilde kendini ifade etti.