Gonca Vuslateri Resmen Çıldırdı! Dekoltesi Olay Oldu!

Gonca Vuslateri Resmen Çıldırdı! Dekoltesi Olay Oldu!

Gonca Vuslateri, yaptığı açıklamalarla birlikte tekrar göğüslerini gündem etti. Ünlü oyuncu, dekolteli kıyafet giydiği için çok konuşulmuştu. O günleri hatırlatınca tekrardan göğüs dekoltesi ile gündem oldu. İşte Gonca Vuslateri ile ilgili merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde...

Gonca Vuslateri, magazin mensupları ile yaptığı konuşma sonrasında gündeme geldi. Ünlü isim, katıldığı bir açılışta giydiği kıyafet ile gündeme gelmişti. Dekolteli bir kıyafet giymesi ve göğüslerinin belli olması nedeniyle sosyal medyada uzunca süre konuşuldu. Bu gelişme sonrasında ünlü ismin sitem dolu açıklamaları ortaya çıktı.

Magazin Mensuplarına Sitem Etti!

Göğüslerinin sürekli olarak konuşulduğunu ifade eden Gonca Vuslateri, herkesi şok etti. Yaptığı açıklamada Bir hafta boyunca benim törende giydiğim kıyafeti ve göğüslerimi konuştunuz" ifadesine yer verdi. Öte yandan masum haliyle de dikkatleri üzerine çekti.

Yeni Projeleri Bekleniyor

Öte yandan güzel oyuncunun yeni bir projede yer alıp almayacağı merak konusu haline geldi. Kendisiyle ilgili merak edilenleri tek tek yanıtlıyoruz. Oyuncunun yakın zamanda dizi veya film projelerine ilişkin bir konuşma yapması beklenmekte. Bu noktada büyük bekleyişin sürdüğünü ifade edelim. Oyuncu ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruları bu yazı üzerinden sorabilirsiniz. Yorumlar kısmında sizlere gerekli yanıtları vereceğiz.