Gelinim Mutfakta Yeni Sezon Başlayacak mı? Detaylar Yapımcıdan Geldi!

Gelinim Mutfakta Yeni Sezon Başlayacak mı? Detaylar Yapımcıdan Geldi!

Gelinim Mutfakta programıyla ilgili yeni müjde verildi. Kanal D'de yayınlanan sabah kuşağı programının 5. sezonu ne zaman başlıyor? Pek çok kişinin yakından takip ettiği programa ilişkin güncel gelişmeler paylaşıldı. Özellikle de tanıtım videosunu izleyenler çok şaşıracak.

Nursel Ergin'in sunduğu Gelinim Mutfakta programındaki güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Son yıllara damgasını vuran sevilen sabah kuşağı programı, büyük ilgi görüyor. Özellikle de haberlerden önce yayınlanması nedeniyle izleyicilerin sevdiği bir yapım haline geldi. Peki ya programın yeni sezonu için tarih verildi mi?

Eğlenceli Konuklarıyla Ekrana Gelecek!

Gelinim Mutfakta programının yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Birbirinden önemli konukları ile heyecanlı bir yayın yapılacağı belirtiliyor. Bakalım programda bizleri ne gibi sürprizler bekliyor olacak? Öte yandan yayın tarihinin paylaşılması da sevindirdi.

 22 Ağustos'ta Başlıyor!

22 Ağustos 2022 tarihi itibarıyla saat 13.00'de Kanal D ekranlarında programın yayınlanacağı belirtildi. Nursel Ergin'in yaptığı sosyal medya paylaşımı da büyük ilgi gördü. Güzel sunucu, son yıllardaki sunuculuğu ile farkını ortaya koyuyor. Bakalım bu sene ne gibi gelişmeler meydana gelecek hep birlikte göreceğiz. Güzel ismin sunuculuk kariyeri de program gibi çok iyi ilerlemekte.