Gamze Özçelik Yıllardır Sakladığı Oğlu Ortaya Çıktı!

Gamze Özçelik Yıllardır Sakladığı Oğlu Ortaya Çıktı!

Yıllardır gözükmeyen Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş'ın çocuğu herkesi şaşırtacak. Güzel oyuncu Gamze Özçelik yine yaptı yapacağınız! Sosyal medya hesabındaki paylaşım büyük dikkat çekti. İşte ikili arasındaki son dakika gelişmesi ve çok daha fazlası haberimizde...

Arka Sokaklar dizisiyle büyük bir üne kavuşan Gamze Özçelik, hayat verdiği karakter ile gündeme geliyordu. Miss Turkey birincisi olduktan sonra kariyerine oyunculuk ile devam etme kararı almıştı. Daha sonra dizide tanıştığı Uğur Pektaş ile hayatını birleştirdi. Çiftin Murathan isminde çocuğu oldu. Daha sonra boşandılar ve yıllarca doğru düzgün görüşmediler. Dolayısıyla aradan geçen zaman içerisinde ikilinin gözükmesi gündemde bomba etkisi yarattı.

Oğlu Sonunda Gözüktü!

Gamze Özçelik, yaptığı paylaşım ile oğlunun yüzünü gösterdi. Kendisinin internet üzerinde çok fazla fotoğrafı olmadığı için pek çok kişi şaşırdı. Peki ya başka neler biliyoruz? Oğlunu paylaştıktan sonra altına yaptığı yorum da dikkat çekti!

Murathan 12 Yaşına Bastı

Öte yandan Murathan'ın 12 yaşında bastığı bilgisi iletildi. Bu yaşına kadar çok fazla sosyal medyada veya televizyonda gözükmediği için hakkında bilgi edinemiyorduk. Ancak Gamze Özçelik, oğlu ile selfie yaparak onu hesabında paylaştı.