Gamze Özçelik Yıllardır Ekranlardan Oğlunu Sakladı! Ne Oldu da Şimdi Oğlunu Paylaştı?

Gamze Özçelik Yıllardır Ekranlardan Oğlunu Sakladı! Ne Oldu da Şimdi Oğlunu Paylaştı?

Arka Sokaklar'da tanışıp ve sonrasında evlenen Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş ikilisine dair bilinmeyenler paylaşıldı. İkilinin oğlu Murathan'ı görenler şok oldu kaldı. Gamze Özçelik, çektiği fotoğrafta oğlunu paylaştı.

Gamze Özçelik'in oğlu uzun zamandır sosyal medyada gözükmüyordu. Annesi Gamze Özçelik, oğlu Murathan'ın olduğu bir fotoğrafı paylaşınca dikkat çekti. Peki ya güncel olarak hangi detaylar paylaşıldı? Ünlü oyuncu, yıllar öncesinde mesleği bırakmıştı. Şimdi ise çok daha farklı işlerle uğraşıyor. Tüm bunların yanı sıra Gamze Özçelik ile ilgili de çeşitli ifadelere yer verildi.

Oğlunu Paylaştı!

Oğlunu sosyal medyada takipçileri ile paylaşması gündem oldu. Uzun zamandır kendisi gözükmüyordu. Öte yandan zamanla iyice büyüdüğü de görüldü. Uğur Pektaş ile evliliğinden olan Murathan'ı görenler şaşırıyor. Gittikçe büyüyen Murathan, aynı zamanda annesiyle babasına da çok benzemekte.

Arka Sokaklar Setinde Tanıştılar

Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş aşkı, Arka Sokaklar setinde başlamıştı. Sonrasında ise ikilinin evlenme kararı aldığı öğrenildi. 2008 - 2011 yılları arasında evli kaldılar. Boşandıktan sonra da bir daha aynı karede yer almadılar. İkilinin zamanlar oyunculukla olan bağlarını kopardıkları da görüldü.