Filiz Akın'dan Herkesi Endişelendiren Paylaşım Geldi! İlker İnanoğlu Soluğu Annesinin Yanında Aldı!

Filiz Akın'dan Herkesi Endişelendiren Paylaşım Geldi! İlker İnanoğlu Soluğu Annesinin Yanında Aldı!

Engin Komiser, annesi Filiz Akın ile buluştu. İlker İnanoğlu, Bodrum'a gitti ve yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Pek çok kişi güncel gelişmeleri merak ediyordu. İkili uzun zaman sonra buluştu. Anne oğulun buluşması sosyal medyada yerini aldı. İşte milyonların merak ettiği gelişmeler...

Arka Sokaklar'da Engin Komiser karakterine hayat veren ünlü isim, herkesi heyecanlandırdı. Filiz Akın'la yani annesi ile buluştu. Usta oyuncu Filiz Akın ise yaptığı paylaşımla oğlunun yanına geldiğini duyurdu. Mücadele ettiği hastalık nedeniyle konuşmakta güçlük çeken ünlü isim, paylaşımında bunu da belirtti. İkili arasındaki gelişmeler gözler önüne serildi. Pek çok kişi uzun zamandır görüşmeyen anne oğulu merak etmekteydi.

İş Nedeniyle Görüşemiyorlardı

Arka Sokaklar çekimleri İstanbul'da yapıldığı için annesini ziyaret edemiyordu. İlker İnanoğlu, sırf bu yüzden bir süredir Bodrum'a annesinin yanına gelemedi. Ancak dizi sezon finali yapınca onunla buluştu ve birlikte fotoğraf çekildiler.

Oğlunu Çok Özlemiş

Öte yandan Filiz Akın, yaptığı paylaşımda oğlundan da söz etti ve bazı ifadelere yer verdi. Filiz Akın'ın paylaşımında  "Oğul arka sokaklar dizisinde çalıştığı; anne sağlık problemlerinden Bodrum 'da olduğu için, çok özlem içeren ana oğul buluşması ...(Sesim çıkıyor tabii ki ama ses tonum iyi değil sadece bir yanlış anlaşılma olmasın) ifadesini kullandığı belirtiliyor.