Fazıl Say ve Ece Dağıstan'ın Boşanmasına Tuğba Ekinci'den Yorum Gecikmedi!

Fazıl Say ve Ece Dağıstan'ın Boşanmasına Tuğba Ekinci'den Yorum Gecikmedi!

Tuğba Ekinci'den gelen yorum dikkat çekti. Fazıl Say ve Ece Dağıstan'ın tek celsede boşanmasından sonra şok eden yorumlar yapıldı. Güncel gelişmelerle birlikte Fazıl Say'a yaptığı bu yorum tepkiye neden oldu.

Piyanist Fazıl Say ve Ece Dağıstan'ın ilişkisi geçtiğimiz gün sona erdi. İkilinin boşanmasıyla birlikte önemli bir magazin kazanı ortaya çıktı. Öyle ki 3 yıl evli olan eski çiftin tek celsede boşanması sorunsuz sona erdi. Ancak Tuğba Ekinci'nin magazin gündemine düşme isteği yine bir anda belirdi. Yaptığı yorum ile sosyal medyada tepki çekti. Tuğba Ekinci'nin yorumunu görenler ise ne diyeceğini bilemedi. Son zamanlara damgasını vuran ünlü ismin yaptığı yorum karşısında tepki çektiği de biliniyor.

Alaya Aldı!

Piyanist Fazıl Say'ı alaya alan Tuğba Ekinci, daha yeni boşanmış olan Say'a  ''Ben alırım seni üzülme hahahaa'' dedi. Bu yorumunun hemen ardından tüm gözler Fazıl Say'a çevrildi. Ünlü ismin yanıt verip vermeyeceği merak konusu haline gelmişti. Dolayısıyla büyük bir beklenti içerisine düşüldü.

Tuğba Ekinci'ye Anlam Verilemedi

Çiftin boşanması sonrasında Fazıl Say'a böyle bir yorumda bulunan Tuğba Ekinci, dikkatleri üzerine çekti. Dolayısıyla ikili arasındaki diyalog nasıl sonuçlanacak merak ediliyor.