Faik Öztürk Seda Sayan'ı İyice Çıldırttı! Eşiyle Olan İlişkisi İçin Neler Dedi Neler...

Faik Öztürk Seda Sayan'ı İyice Çıldırttı! Eşiyle Olan İlişkisi İçin Neler Dedi Neler...

Faik Öztürk ve Seda Sayan arasında bir sorun mu var? Evliliği hakkında öyle bir yorum yapıldı ki duyanlar şok oldu. Seda Sayan'ın Çağlar Ökten ile olan birlikteliğinde lunapark benzetmesi büyük ses getirecek. İşte son dakika detayları ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Faik Öztürk ve Safiye Soyman, Seda Sayan hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. İkili, Seda Sayan'dan övgü ile bahsetti. Ancak Seda Sayan'ın yeni evliliği sorulunca Faik Öztürk'ün ifadeleri herkesi şaşırttı. Çünkü kimse böyle bir adım beklemiyordu. Güncel detaylarla birlikte merak edilenler yanıt buldu.

Faik Öztürk'ten Şok Benzetme!

Faik Öztürk ve Safiye Soyman'a Seda Sayan'ın yeni evliliği ile ilgili soru soruldu. İkiliden Faik Öztürk'ün yaptığı açıklama şok üstüne şok yaratacak. Arkadaşı olmasına rağmen öyle bir yorum yaptı ki iyi mi kötü mü anlaşılamadı. Açıklamasında “Seda bizim canımız. Kendisi mert biridir. Seda Sayan’ın mutlu bir lunaparkı var. Orada kiminle oynamak istiyorsa onu alıyor. Parası pulu var. Ekonomik yönden güçlü bir kadın. Biz kendisini çok seviyoruz. Çağlar da çok iyi bir insan" ifadesine yer verdi.

Seda Sayan Yanıt Verecek mi?

Öte yandan Seda Sayan'ın bir açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor. Arkadaşları tarafından hakkında yapılan yorum karşısında neler söyleyecek? Magazin gündemine bomba gibi düşen bu açıklamalar herkesi şaşırtıyor.