Fahriye Evcen'in Paylaşımı Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti!

Fahriye Evcen'in Paylaşımı Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti!

Fahriye Evcen'in diziden ayrılmasıyla birlikte artık evde daha fazla vakit geçirdiği belli oldu. 4 aylık hamile oyuncunun yaptığı paylaşım büyük ses getirecek. Oğlu ile dışarıda eğlenirken siyah bluzuyla dikkatleri üzerine çekti. İşte ünlü isimle ilgili merak edilenler ve dahası haberimizde yerini aldı.

Fahriye Evcen'den gelen siyah bluzlu paylaşım büyük ses getirdi. Öte yandan ünlü ismi sosyal medyada bu halde görenler beğeni butonuna saldırdı. Güzel isim, bir süre önce Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde oynamış ve Akça Hatun karakterine hayat vermişti. Ünlü ismin gösterdiği performans ile birlikte adından söz ettirdiği görüldü. Şimdi ise daha çok evde vakit geçirdiği anlaşılıyor. Hem oğlu Karan ile ilgileniyor hem de hamile olduğu için artık yoğun işlerde bir süreliğine çalışmayacak.

Siyah Bluzu Çok Beğenildi

Ünlü isim, iç çamaşırı giymeye gerek duymadan siyah bluzu ile poz verdi. Dolayısıyla oyuncu hakkında çeşitli yorumlar yapıldı. Siyah bluzun kendisine yakıştığını söyleyenlerin sayısı fazlaydı. Dolayısıyla güncel gelişmeler ışığında başka ne gibi detayların paylaşılacağını sizlere ileteceğiz.

Şu An 4 Aylık Hamile!

Oyuncunun 4 aylık hamile olduğu biliniyor. Dolayısıyla kendisiyle ilgili bu gelişme büyük dikkat çekti diyebiliriz. Diziyi bırakmasındaki nedenin ise hamilelik olduğu düşünülüyor. Kendisinin ekranlara vedası ile birlikte çeşitli detaylar da gündeme geldi.