Fahriye Evcen'den Sevenlerine Üzücü Haber Geldi! Fahriye Evcen Boşanıyor mu?

Fahriye Evcen'den Sevenlerine Üzücü Haber Geldi! Fahriye Evcen Boşanıyor mu?

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit arasında olduğu iddia edilen tartışma büyük ses getirdi. İkili arasında bir problem yaşanıp yaşanmadığı merak ediliyor. Güncel gelişmelerle birlikte Burak Özçivit'ten bir açıklama geldi. Peki ya son durum nedir? İşte detaylarıyla birlikte son açıklamaları sizlerle paylaşıyoruz.

Fahriye Evcen ve Özçivit ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atılıyor. İkili arasındaki güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Öyle ki boşanacakları dahi iddia edildi. Fahriye Evcen'in evden ayrıldığına yönelik söylemler sosyal medyada geniş yer kapladı. Ünlü oyuncuların tartışmasına neden olan şey de merak ediliyor.

İkili Kavga mı Etti?

Neden tartıştıklarına bir türlü anlam verilemedi. İddialar doğrultusunda ikilinin arasının bozulduğu bilgisi iletildi. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Güncel olarak neler yaşandığı çok soruluyor. İşte detaylarıyla birlikte sizlere olanları açıklayacağız.

Burak Özçivit'ten Paylaşım Geldi

Burak Özçivit, yaptığı paylaşımla birlikte Fahriye Evcen ile arasında bir şey olmadığını ima ederek bu tarz asılsız haberler yapılmamasını istedi. Dolayısıyla sosyal medyada ortaya atılan iddialara karşı tek bir açıklama yapıldı. İkilinin tartışmadığı ve paylaşılan haberlerin asılsız olduğu belirtilmekte. Gündemde bomba etkisi yaratan ve magazin sayfalarının paylaşmadan duramadığı olaya dair son olarak bunları biliyoruz.