Fahriye Evcen Kış Ayında Verdiler Pozlar Hayranlarının İçini Isıttı!

Fahriye Evcen Kış Ayında Verdiler Pozlar Hayranlarının İçini Isıttı!

Türkiye kar yağışının etkisi altında olmasıyla birlikte anılar da birikmeye başlıyor. Karlı günlerin keyfini çıkaranlardan biri de Fahriye Evcen oldu. Sosyal medya üzerinde paylaştığı fotoğraflar sonrasında büyük beğenilere sahip olurken oyuncuya destek mesajları da veriliyor. Verdiği pozlar sonrasında beğeni rekoru kırarak adeta kendinden daha da söz ettirecek bir alana getirdi.

Fahriye Evcen hayranları için fotoğraf paylaşmayı ihmal etmiyor. Sürekli olarak aktif olarak kullandığı hesabını tadını çıkardığı anları paylaşarak daha da yakın olmaya çalışıyor. Yeni fotoğrafları da karlı günde çekilerek hayranlarıyla paylaştı.

Fahriye Evcen Yeni Fotoğraf

Fotoğraf paylaşımı sonrasında hayranları paylaşımı beğeni yağmuruna tuttu. Yorumlar arasında “Karlar Kraliçesi” olarak adlandırılan yorumlar atıldı.

Başarılı oyuncu, Instagram kullanıcı adı evcenf olarak kullanıyor. Ünlü oyuncunun 12.5 milyon takipçisi bulunuyor. Ayrıca oyuncu paylaştığı fotoğrafa 715 binden fazla beğeni yapıldı. Ayrıca eşi Burak Özçivit de fotoğrafına yorum atarak destekledi. Yorum atılmasından sonra hayranları da yorumları beğenerek etkileşimde bulundu. Eşi Burak Özçivit de aynı şekilde kendi hesabında paylaşım da sağladı.

Dizi çekimlerine devam edilen süreçte oyuncunun yoğun gündemi de bulunuyor. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde yer alan oyucu yılbaşından itibaren ara verilmesinden sonra tekrar dizi çekimlerine geri dönüş yaptı. Heyecanla beklenen dizi de yoğun gündem arasında farklı aktiviteler yaparak yorgunluğunu da gideriyor. Yeni paylaşımda karın tadını çıkardığı kendini belli ediyor.