Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya Programında Şok Kurgu İddiası! Sosyal Medya İkiye Bölündü!

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya Programında Şok Kurgu İddiası! Sosyal Medya İkiye Bölündü!

Fox TV'de ekrana gelen Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programında yaşananlar şok etkisi yarattı. Pek çok kişi yaşananlara anlam veremedi. Güncel gelişmelere bakacak olursak programın kurgu olduğu düşünülüyor. Ücretli olarak programda rol yapacak kişilerin alınacağı ilan büyük ses getirdi.

Psikolog Esra Ezmeci'nin sunmakta olduğu sabah kuşağı programı Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya'da yeni gelişmeler yaşandı. Öyle ki güncel detaylara bakacak olursak programın kurgu olduğu düşünülüyor. Cast Ajansı sahibi olan bir kişinin paylaştığı ilan dikkat çekti. İddialar doğrultusunda program için kurgu yapacak kişilerin alınacağı belirtiliyor. Peki ya güncel gelişmelere göre bizleri neler beklemekte?

Kurgu İlanı Dikkat Çekti!

Cast Ajanı sahibi olduğu iddia edilen bir kişinin ilanındaki detaylar dikkat çekiyor. Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı için rol yapabilecek kişilerin alınacağı vurgulandı. Bu ilanı görenler ise maaşın yüksek olmasına da çok takıldı.

Rol Karşılığı Haftalık 7 bin TL!

İlanda yazan yazılar büyük dikkat çekti. Açıklamada: "Herkese merhaba, Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programına gerçek gelin, damat, kaynana, kız-erkek sevgili ya da nişanlı da olabilir. Aralarında sorun olmasına gerek yok ekip kurgu da yapabilir. Bütçe yüksek olacak kişi başı haftalık 7 bin TL alacaksınız. Gelin ayrı, damat ayrı ve kayınvalide ayrı 7 bin TL. Detaylar seçim olduktan sonra belli olur. Ortalama saatleri günleri vs. lütfen kesin düşünenler dönüş yapsın. Önce seçimler olur daha sonra yayın tarihi çekim günleri belli olur." ifadelerine yer verildi.