Eser Yenenler ve Berfu Yenenler Çifti Koronavirüse Yakalandı!

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler Çifti Koronavirüse Yakalandı!

Sosyal medyada son zamanlarda sıklıkla takip edilen Berfu Yenenlerden kötü haber geldi. Daha önce koronavirüse yakalanan Yenenler tekrardan koronavirüse yakalandı. Durumu sosyal medya üzerinden bilgilendirerek hayranlarıyla paylaştı. Hayranlarının destek mesajları da gelmeye başladı. Yaşanan süreçle ilgili son durum ne? Detaylar haberimizde paylaşımı sağlandı.

Eser Yenenler eşi Berfu Yenenler sosyal medya üzerinden hayranlarını üzecek paylaşım yaptı. Koronavirüs testinin pozitif olarak söyleyen Berfu Yenenler, eşi ve çocuğu hakkında durum bilgilendirmesi de sağladı. Eşi Eser Yenenler ve çocuğunun bir sıkıntı olmadığını kendi durumunun da iyi olduğunu açıklandı.

Hayranları bu paylaşımı sonrasında yorumlar yazmayı ihmal etmedi. Destek mesajları yapılan paylaşım altına sürüyor. Daha önceden de koronavirüse yakalanan Berfu Yenenler, şanssız günler geçiriyor. İlerleyen günlerde sağlıklı bir şekilde geri dönecektir.

Berfu Yenenler Sosyal Medya Paylaşımı

Berfu Yenenler sosyal medyadan paylaştığı durumu Instagram hesabı üzerinden sağladı. Mesajın tam hali şu şekilde yer alıyor;

Evet kötü haber geldi maalesef ben de Covid pozitifim. Dünden beri birçok test yaptım ikna olmak adına, çünkü zaten şu an her hastalık çok salgın ama maalesef Covid'miş. Şimdilik çok rahat ve neredeyse sıfır semptomla geçiriyorum. Bu şekilde devam eder umarım. Çocuklar ve Eser iyi. Kendimi ihtimal olduğu anda izole ettim. Umarım onlara da bir şey olmadan ben tek başıma hızlıca atlatacağım" diye yazdı.