Erkan Petekkaya'dan Korkutan Haber Geldi! Erkan Petekkaya Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı!

Erkan Petekkaya'dan Korkutan Haber Geldi! Erkan Petekkaya Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı!

Erkan Petekkaya, yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Kalp krizi geçirdiği belirtiliyordu. Öyle ki oyuncuya sağlık durumu canlı olarak soruldu. Neden hastaneye gittiği merak edilmekteydi. Güncel açıklamayı yapan ünlü isim, hayranlarına da bilgi vermiş oldu.

Erkan Petekkaya, başarılı performansı ile adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu, son olarak TRT'nin dijital platformu Son Gün dizisinde oynadı. Ancak şu sıralar hakkında çok önemli iddialara yer veriliyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Erkan Petekkaya Sağlık Durumu Nasıl?

Erkan Petekkaya'nın güncel sağlık durumu merak ediliyor. Ünlü oyuncu ile ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Dolayısıyla oyuncunun yapacağı açıklamalar da büyük öneme sahip. Kendisine sorulduğunda ise öyle şeyler söyledi ki hayranları rahat nefes aldı. Çünkü kalp krizi geçirmesiyle birlikte başına bir şeylerin gelme ihtimalinden söz edilmekteydi.

Grip Olduğunu Söyledi!

Erkan Petekkaya, yaptığı açıklamada grip olduğunu belirtti ve kalp krizi geçirmediğini ifade etti. Dolayısıyla hakkındaki iddiaları yalanlamış oldu. Ünlü oyuncu “Kalp krizi falan geçirmedim. Sadece grip rahatsızlığım vardı. Şu an gayet sağlıklıyım ve sette işimin başındayım” ifadesiyle bunu belirtti. Şimdi ise dizi çekimlerinin devam etmesi bekleniyor.