Ece Ronay Gene Rahat Durmadı! Mehmet Ali Erbil'e Göndermeli Yorum Yaptı!

Ece Ronay Gene Rahat Durmadı! Mehmet Ali Erbil'e Göndermeli Yorum Yaptı!

Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil' topa tuttu. Mali'nin TikTok'a katılmasıyla birlikte şaşırtıcı gelişmeler gündem haline geldi. İkili arasında yeni bir tartışma mı başlayacak? Mehmet Ali Erbil'e öyle şeyler söyledi ki duyanlar şaştı kaldı. İşte sosyal medyaya damgasını vuran Ece Ronay yorumu...

TikTok platformuna katılan Mehmet Ali Erbil, dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isim, yaptığı paylaşımda şaşırtıcı ifadelere yer vermişti. Onur Sermik ile yaptığı canlı yayında haftanın 6 günü birliktelik yaşadığını belirtmişti. Bu gelişme sonrasında herkes kendisini konuşmaya başladı. Mehmet Ali Erbil'in gündeme bu şekilde gelmesi şok etkisi yarattı. Ece Ronay ise Mali'yi hedef alan bir paylaşım yaptı.

Ece Ronay'dan Tartışmalı Paylaşım!

Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil için "Zamanında bana Tiktok'ta dileniyorsun deyip küçümseyen şimdi benden beter hale gelmiş çok keyifliyim" ifadesini kullandı. Binlerce beğeni alan bu paylaşım büyük ses getirdi. Pek çok kişi kendisine destek verdi. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte bazı ifadelere de yer verildi.

Mehmet Ali Erbil TİkTokçu Oldu!

Öte yandan Mehmet Ali Erbil'in canlı yayında izleyicilerden hediye istemesi ise şaşırttı. Kendisinin sürekli olarak hediye istediği görüntüler sosyal medyadaki yerini aldı. Ünlü şovmenin bu platformda sergilediği performans ile kısa sürede binlerce takipçiye ulaştığı görülüyor.