Ebru Polat İç Çamaşırlı Paylaşımıyla Ortalığı Kasıp Kavurdu!

Ebru Polat İç Çamaşırlı Paylaşımıyla Ortalığı Kasıp Kavurdu!

Ebru Polat, sosyal medya hesabı üzerinden sütyenli bir şekilde günaydın paylaşımı yaptı. Bu hikaye paylaşımından sonra ise hayranlarını şok etti. Yine ortalığı kasıp kavurduğu görülüyor. Sütyeniyle birlikte günaydın demesi ise bir süre daha konuşulacak.

Ebru Polat, son zamanlara damgasını vuran paylaşımları ile yine adından söz ettirmekte. Ünlü isimden öyle bir paylaşım geldi ki görenler şok oldu kaldı. Zaman zaman cesur paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü isim, yine farkını ortaya koydu. Sütyenli bir şekilde yaptığı günaydın videosu ise dikkat çekti. Şimdi ise hayranları onun başka neler yapacağını merak ediyor.

Sütyeniyle Günaydın Dedi!

Sütyenli bir şekilde "Good Morning" yazılı paylaşım yapan Ebru Polat, dikkatleri üzerine çekti. Kendisi aynı zamanda sosyal medya hesabı ile fenomenlik de yapıyor. Kozmetik üzerine attığı adımlarla da önemli atılımlar gerçekleştirdi. Ebru Polat'ın sütyenli paylaşımının yanı sıra daha pek çok detay bulunmakta.

ebru-polat-sutyen.jpg

Takipçileri Artık Alıştı!

Takipçileri artık Ebru Polat'ın sütyenli şekilde paylaşım yapmasına çok alıştı. Dolayısıyla eskisi gibi reaksiyon göstermiyorlar. Genel olarak ünlü ismin cesur paylaşımları ile adından söz ettirmesinden ötürü sütyenli günaydın demesi de tesadüf değil.