Ebru Gündeş'in Genç Sevgilisi Rassan Kesenin Ağzını Açtı! Tek Taş Tam Bir Servet Ödedi!

Ebru Gündeş'in Genç Sevgilisi Rassan Kesenin Ağzını Açtı! Tek Taş Tam Bir Servet Ödedi!

Rassan Khoshnaw ve Ebru Gündeş'in evlendiği iddia edildi. İkili bir süredir sevgiliydi. Öte yandan evlilik teklifinin nasıl yapıldığını duyanlar şok üstüne şok yaşadı. Güncel gelişmeler ve dahası haberimizde yerini alacak. İşte merak edilenler ve gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

Rassan Khoshnaw ve Ebru Gündeş'in bir süredir beraber olduğu belirtiliyor. Hatta hali hazırda ikilinin evlendiği dahi iddia edilmekte. Gelen bir haber doğrultusunda sizlere güncel gelişmelerden söz edeceğiz. Merak edilenler ve dahası yanıt bulacak. Rassan Khoshnaw'ın Ebru Gündeş için yaptıklarını öğrenince şok olacaksınız.

Tektaşa Servet Ödedi!

Rassan Khoshnaw'un tektaş yüzüğe servet ödediği ortaya çıktı. Evlilik için Ebru Gündeş'e aldığı yüzüğün 1,8 milyon dolar olduğu belirtiliyor. Bu gelişmeden sonra çeşitli detaylara da yer verildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmelerle birlikte bizleri neler beklemekte? Ebru Gündeş'in evlilik teklifine evet dediği öğrenildi.

Kral Dairesinde Teklif Edildi!

Dubai'deki bir otelin kral dairesinde italyan piyanist eşliğinde yapılan evlilik teklifine evet dediği bilgisi iletiliyor. Ünlü sanatçıdan henüz bu noktada bir açıklamanın gelmediğini de belirtelim. Dolayısıyla ikili arasında nasıl bir gelişme yaşandığını yakın zamanda öğrenecek miyiz bunu zaman gösterecek.