Doya Doya Moda Programı Hangi Kanalda Ne Zaman Başlıyor? Doya Doya Moda Jüri Üyeleri

Doya Doya Moda Programı Hangi Kanalda Ne Zaman Başlıyor? Doya Doya Moda Jüri Üyeleri

Doya Doya Moda programı ile ilgili merak edilenler yanıt buldu. Program yeni sezonda ne zaman yayın hayatına başlayacak? Öte yandan jüri üyelerinin kim olduğu da araştırılmakta. Yayınlanacağı kanalı duyanlar şok içerisinde kaldı. İşte sevilen programa dair son detaylar...

Doya Doya Moda programı büyük ilgi çekmekte. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu moda programına ilişkin tarih, kanal ve jüri bilgisi iletildi. Peki ya ilk soruyu yanıtlayarak başlayalım. Program hangi kanalda yayın hayatına devam edecek?

TV8'de Yayınlanacak

Doya Doya Moda'nın TV8'de yayınlanacağı ortaya çıktı. Öte yandan yeni sezon çekimlerinin en kısa sürede başlaması bekleniyor. Bu konuda tam anlamıyla bir detay verilmese de beklentinin büyük olduğu belirtildi. Öte yandan Eylül Ekim aylarının kritik olduğunu vurgulayalım. Genel olarak ülkemizde moda programlarına olan ilgi büyük oluyor. Dolayısıyla sizler de bu programı TV8 üzerinden takip edebilirsiniz.

Jüri Üyeleri Belli mi?

Doya Doya Moda'da jüri üyeleriyle ilgili çeşitli ifadelere yer verilmekte. Gelinen noktada Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez ikilisinin programda kesin olarak yer alacağı düşünülüyor. Onun haricinde diğer isimler için henüz bir açıklama yapılmış değil. Yakın zamanda belli olması muhtemel gözükmekte.