Demet Özdemir ve Hafsanur Sancaktutan Ağızları Açık Bıraktı! Dizideki O Sahneler Çok Konuşulacak!

Demet Özdemir ve Hafsanur Sancaktutan Ağızları Açık Bıraktı! Dizideki O Sahneler Çok Konuşulacak!

Dünyayla Benim Aramda dizisindeki sahneler herkesi şaşırtıyor. İzleyiciler, Hafsanur Sancaktutan'ın böyle görünmesine dayanamadı. Demet Özdemir'in öpüşme sahnesinden sonra ikinci skandal geldi. İşte dizide yaşanan olaylarla birlikte güncel gelişmeler...

Dünyayla Benim Aramda dizisindeki sahneler şok etkisi yarattı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizide bizleri neler bekliyor? Son olarak öyle bir sahne yayınlandı ki izleyiciler şok oldu kaldı. Güncel gelişmelere değineceğiz ve merak edilenleri sizler için yanıtlayacağız. Dizideki son olaylar bir kez daha gündeme gelebilir. Hafsanur Sancaktutan bu sefer gündemdeki isimdi.

Kendini Tatmin Etti!

Hafsanur Sancaktutan'ın dizide canlandırdığı karakter, şok bir detay ile karşımıza çıktı. Kendini tatmin ettiği sahne ile şaşırttı. Öte yandan fotoğrafına baktığı kişi ise dizinin bir başka oyuncusu Buğra Gülsoy'du. Dizideki bu sahne herkesi şaşırttı diyebiliriz. Peki ya dizi hakkında başka neler biliyoruz?

İzleyiciler Ne Diyeceğini Bilemedi

Öte yandan izleyiciler bu sahne karşısında ne diyeceğini bilemedi. Dizideki bir bölüme ait olan bu sahne, adeta viral oldu. Şimdi ise dizinin reytinglerinde dikkat çeken bir artış bekleniyor.