Demet Özdemir Bakır Renkli Elbisesi ile Gündem Oldu! Sosyal Medyada Alay Konusu Oldu!

Demet Özdemir Bakır Renkli Elbisesi ile Gündem Oldu! Sosyal Medyada Alay Konusu Oldu!

Demet Özdemir ile ilgili çeşitli gelişmeler paylaşıldı. Ünlü ismi ödül töreninde görenler gözlerine inanamadı. Çünkü çok farklı bir görüntüye sahipti. Bakır renkli elbisesi ile fark yarattı deniyor. Ödül törenine damgasını vuran güzel oyuncunun verdiği pozlar sosyal medyada gündem haline geldi.

Demet Özdemir, Altın Kelebek'te öyle bir elbise giydi ki görenler şok oldu kaldı. İlk başta kimse anlam veremedi. Ünlü ismin böyle bir elbise ile kameraların karşısına çıkması gündem oldu. Kendisiyle ilgili çok fazla soru soruldu. Bir anda gündem olmasının yanı sıra verdiği pozlarla da sosyal medyadaki yerini aldı.

Oynadığı Yapımlarla Adından Söz Ettiriyor

Demet Özdemir, aldığı yapımlarla adından söz ettirmekte. Ünlü isim, dijital platformda oldukça soluklu dizilerde ve filmlerde rol alıyor. Tüm bunlarla birlikte oyuncunun kariyeri de her geçen gün daha sağlam hale gelmekte. Şu sıralar ödül törenindeki bakır rengi elbisesi ile adından söz ettirse de zaten gündemde olan bir isimdi.

Bakır Rengine Anlam Verilemedi

Bakır renginde bir elbise giymesine anlam verilemeyen ünlü isim, neden böyle bir şey yaptığı sorulduğunda ise bir şey söylemedi. Kendisinin farklı bir tarzı benimsediği görülüyor. Dolayısıyla ünlü ismin verdiği pozlarla sosyal medya ikonu haline gelmesi dikkat çekti.

demet-ozdemir.jpg