Demet Akalın'dan Şok Açıklamalar Geldi! Miss Turkey 2022 Güzellerini Eleştirdi!

Demet Akalın'dan Şok Açıklamalar Geldi! Miss Turkey 2022 Güzellerini Eleştirdi!

Demet Akalın, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Şimdi de Miss Turkey 2022'de dereceye girenlere demediğini bırakmadı. Torpil iddiasında bile bulundu ve herkesi şok etti. Güncel gelişmelere bakacak olursak pek çok kişi ne diyeceğini bilemiyor. İşte Demet Akalın'a yoğun tepki...

Demet Akalın'ın yaptığı açıklamalar genelde gündem oluyor. Ünlü sanatçı bu sefer de Miss Turkey 2022 güzellerine sardı. Yaptığı açıklamada Selin Erberk'in 3. olmasını dahi eleştirdi. Neşe Erberk ise 1983 ve 1984'te sırasıyla Türkiye ve Avrupa güzeli seçilmesi ile adından söz ettirmekte idi. Kızının yarışmada 3. olmasıyla birlikte Demet Akalın'ın yaptığı eleştirilere tepki gösterdi.

Ayıp Olmasın Diye mi Yaptılar?

Demet Akalın'a göre Selin Erberk'i ayıp olmasın diye Miss Turkey 2022 3.'sü yapmışlar. Böylesine önemli bir iddianın hemen ardından ise Neşe Erberk'ten açıklama geldi. Öte yandan ünlü ismin kendisini sakin bir şekilde ifade etmesi de dikkat çekti.

Torpil İddialarına Yanıt Verdi

Neşe Erberk, Akalın'ın torpil iddialarına ilişkin  "'Erberk' soyadını kullanmak Selin'in kendi tercihi. Bu durum gurur verici değil mi? Yazmasaydı 'meğerse Neşe Erbek'in kızıymış saklamış' diyecekler. Benim kızım hiçbir şey saklamadan kendini ifade etti. Jüriyi etkilemiş olsaydım birincilik tacını takardı. Dürüstçe söyleyeyim ben kızımı 1. görmek istiyordum. Sonuçtan memnun değilim ama saygı duyuyorum tabii ki..." açıklamasında bulundu.