Demet Akalın Açtı Ağzını Yumdu Gözünü! Hem Survivor'a Hem Acun Ilıcalı'ya Demediğini Bırakmadı!

Demet Akalın Açtı Ağzını Yumdu Gözünü! Hem Survivor'a Hem Acun Ilıcalı'ya Demediğini Bırakmadı!

TV8'deki Survivor 2022 şampiyonu belli olmuştu. Demet Akalın, şampiyon açıklandıktan sonra açtı ağzını yumdu gözünü. Öyle şeyler söyledi ki duyanlar şok üstüne şok yaşayabilir. Öyle ki diziye dair güncel detayları sizlerle paylaşıyoruz. Acun ve Demet Akalın arasında neler yaşandı?

Demet Akalın, yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü sanatçı, öyle şeyler söyledi ki duyduklarınıza inanamayacaksınız. Nisa Survivor All Star 2022 şampiyonu olduktan sonra yaşanan gelişmeler dikkat çekti. Adem'in kaybetmesi ile birlikte gözler tekrardan Batuhan Karacakaya'ya çevrildi. Annesinin isyanı neticesinde Acun Ilıcalı ile aralarında tartışma yaşanmıştı. Gündemde bomba etkisi yaratan bu tartışmaya Demet Akalın da katıldı.

Acun'a Demediğini Bırakmadı!

Demet Akalın, Acun Ilıcalı hakkında sert ifadelere yer verdi. Sosyal medyadaki bir paylaşımın altına yorum attı. “Yahu adam kafaya koymuş, kılıfı uydurmuş. Olan kafa bacak dikiş içinde emekler çöp bir yarışma… Yazık, günah” ifadesine yer verdi ve dikkatleri üzerine çekti.

Acun Ilıcalı'dan Yanıt Gelecek mi?

Öte yandan Acun Ilıcalı'dan bir yanıt gelecek mi merakla bekleniyor. Söz konusu gelişmeler ve dahası haber sitemizde yer alacak. Survivor 2022 tartışmalarının hız kesmeden devam ettiğini de belirtelim.