Defne Samyeli Tatile Gitti Gittiği Yeri Alev Alev Yaktı! Bakan Bir Daha Baktı! Ne Yaptın Sen Defne...

Defne Samyeli Tatile Gitti Gittiği Yeri Alev Alev Yaktı! Bakan Bir Daha Baktı! Ne Yaptın Sen Defne...

Defne Samyeli ile ilgili ortaya çıkan gerçek şok etti. Güzelliği ile ortalığı kasıp kavuran ünlü isim, mini şortuyla ağızları açık bıraktı. Konser verdiği esnada herkesi coşturan Samyeli, aynı zamanda dans figürleri ile de etkilemeyi başardı. İşte Defne Samyeli ile ilgili bilinmeyenler...

 

Defne Samyeli, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Öyle ki bu sefer gündemdeki yerini alacak. Peki kendisi hakkında neler biliyoruz? Son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

 

Mini Şort Giydi!

Mini şort giyerek yürekleri ağıza getiren Defne Samyeli, dikkatleri üzerine çekti. Güzelliği ile bilinen ünlü isim, bu sıralar müzik kariyerine devam ediyor. Dolayısıyla kendisinin sahne şovları da ön plana çıkmaya başladı. Şarkı söylerken bir yandan da mini şortuyla dans etmesi dikkat çekti.

Şov Üstüne Şov Yaptı!

Defne Samyeli'yi sahnede görenler oldukça şaşırdı. Kendisi hakkında çeşitli detayları merak etmekteydiler. Dansından sonra bir sonraki konserinde de benzer bir eylemde bulunup bulunmayacağı merak konusu haline geldi. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Aynı zamanda müziği ile de beğenilere sahip olmakta. Bakalım Defne Samyeli, Aleyna Tilki ve Gülşen gibi kıyafetleri ile gündem olmayı başarabilecek mi?