CZN Burak'tan Acı Haber Geldi! CZN Burak Ekranlara Veda Ediyor..

CZN Burak'tan Acı Haber Geldi! CZN Burak Ekranlara Veda Ediyor..

CZN Burak'ın son halini görenler şok oldu. Öyle ki ünlü ismin bir daha ekranlara çıkmayacağı belirtiliyor. Peki ya sağlık durumu hakkında neler biliyoruz? Gündeme bomba gibi düşen bu gelişmeyle beraber merak edilenler yanıt bulacak. CZN Burak'ın kilo vermiş hali sevenlerini korkuttu.

CZN Burak ile ilgili detay herkesi korkuttu. Hastaneden paylaştığı video ile gündeme gelen fenomen isim, hayranlarını üzdü. Kendisi, yaptığı açıklama ile adından söz ettiriyordu. Şimdi ise çeşitli gelişmelerle birlikte merak edilenleri yanıtladı. Yaptığı açıklama ile hayranlarına bilgi verdi. Son zamanlarda ciddi problemlerle yüzleştiği belirtilmekteydi. Peki ya CZN Burak'ın sağlık durumu nasıl?

CZN Burak Hastanede mi?

CZN Burak'ın hastanedeki görüntülerinden sonra taburcu olduğu ve şu an sağlık durumunun daha iyi olduğu belirtildi. Çünkü kendisi de yaptığı açıklama ile asılsız haberlere inanılmaması gerektiğinin altını çizdi. Buradan da anlaşılacağı üzere ünlü isim ekranlardaki macerasına devam edecek. Birçok kişi artık video çekmeyeceğini dahi düşünüyordu. Ancak fenomen isim için her şey yolunda gözüküyor.

Çok Kilo Verdi!

Öte yandan dikkat çeken bir diğer gelişme ise CZN Burak'ın verdiği kilolardı. Ünlü isim o kadar çok kilo vermişti ki hayranları onun bir deri bir kemik kaldığını düşünüyordu. Yakın zamanda hastalık nedeniyle kaybettiği kiloları geri alması bekleniyor.