Çok Konuşulan Fatma Girik Mirası Kime Kaldığı Açıklandı!

Çok Konuşulan Fatma Girik Mirası Kime Kaldığı Açıklandı!

Fatma Girik, İstanbul Liv Hospital Hastanesinde tedavi görüyordu. Koronavirüse yakalanarak çoklu organ yetmezliğinden dolayı tedaviye alınan Yeşilçam oyuncusu vefat etti. Fatma Girik, yaşamında vasiyetnamesini önceden hazırlamıştı. Evlilik yapmayan ve çocuk sahibi olmayan ünlü oyuncunun mirasını kime bıraktığını merak ediliyordu. Çıkan haberlerle birlikte mirasın sahibi de belli oldu.

Fatma Girik, bıraktığı miras kimin olacağı hakkında merak ediliyordu. Çıkan detaylarla mirasını Ahu Turanlıya bıraktığı ortaya çıktı. Müyesser Turan’ın kızı Ahu Turanlıya daha önceden açıklamıştı.

Ahu Turanlı özel gayrimenkul şirketinde danışman olarak çalışmasını sürdürüyor. Daha önceden malvarlığını Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlayan Fatma Girik, koruyucu aile olarak yanına aldığı kızı Ahu Aşkar’a vasiyetini bırakmıştır.

Ahu Turanlı Açıklaması

Ahu Turanlı hastaneye geldiğinde açıklama yaptı;

"Çok üzgünüz. Açıkçası ben annemi kaybettim. Ana Türkiye büyük bir değerini kaybetti. Hepimizin başı sağ olsun. 6 aydır solunum sıkıntısı başlamıştı. Maalesef bugün saat 06.00 civarında vefat etti. İki haftadır bu hastanede yatıyordu. Son 2-3 gün yoğun bakıma aldılar. Solunumunda güçlük olduğu için konuşmada da zorluk çekiyordu. Başka bir sıkıntısı yoktu" dedi.

Fatma Girik akıllarda kalan son konuşması olarak;

“Neticede robot değilim bir canlıyım; bir gün elbet ölümü tadacağım. Memduh’a (Ün) kavuşacağım. Ölüm kötü bir şey değil. Kötü olsa Allah ölümü vermezdi. Biz gideceğiz ki ardımızdan yenileri gelsin. Annem yaşıyor. Çok yaşlı ve bana ihtiyacı var. Sadece onu bırakıp gitmek istemem.” Demişti.