Can Yaman Yurtdışında Kalmaya Devam Ediyor! Bu Sefer ise Macaristan'a Gitti!

Can Yaman Yurtdışında Kalmaya Devam Ediyor! Bu Sefer ise Macaristan'a Gitti!

Can Yaman, yakın zamanda İtalya'da dizide oynamaya başlayacak. Oyuncunun projeleri hız kesmeden devam ederken Macaristan'a gitmesi şaşırttı. Macar hayranları kendisini coşkuyla karşıladı. Oyuncunun ünü gittikçe artıyor ve kendisini milyonlarca kişi takip ediyor. İşte Macaristan'da coşkuyla karşılanması...

Can Yaman, Macaristan'da ilgi yağmuruna tutuldu. Ünlü isimle ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. İtalya'da yakın zamanda başlayacak dizisi için hazırlıklarını sürdürüyor. Viola Come Il Mare dizisinde kendisinin başrol oynayacağı bilinmekte. Öte yandan Macaristan'a geldiğindeki ilgi seli ise herkesi şaşırttı.

Macaristan'da Sevgi Seline Maruz Kaldı

Oyuncu, Macaristan'da o kadar çok ilgi gördü ki Twitter'da paylaşılan bir video gündem haline geldi. Genç hayranları kendisini çok seviyor. Dolayısıyla ününün gittikçe diğer ülkelere de sıçradığını görmekteyiz. İtalya'da adını duyurduktan sonra diğer ülkelerde de az çok tanınmaya başladı.

Yeni Dizisi Yayınlanacak!

Viola Come Il Mare dizisinin yakında Canale 5'te ekrana gelmesi bekleniyor. Dizi ile ilgili merak edilenler bu sayede yanıt bulacak. Bakalım sevilen yapım hakkında bizler başka neler biliyoruz? En son gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Oyuncunun ünü gittikçe artıyor ve Türkiye'yi çok iyi temsil ediyor.