Camdaki Kız'dan Ayrılınca Cesur Pozlar Vermeye Başladı! Ünlü Oyuncu Herkesi Şaşırttı!

Camdaki Kız'dan Ayrılınca Cesur Pozlar Vermeye Başladı! Ünlü Oyuncu Herkesi Şaşırttı!

Camdaki Kız'da gösterdiği performans ile bilinen güzel oyuncu, kendini Bodrum'a attı. Tatilde çektirdiği dekolteli ve dikkat çeken pozları ise sosyal medya hesabında paylaşıyor. İşte güzel oyuncunun yaptığı paylaşımlarla beraber yeni oynayacağı filme dair detaylar haberimizde yerini aldı.

Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız'da yaşanan gelişmeler gözler önüne serildi. Sezon finali yapan diziden ayrılan oyuncular şaşırttı. Öyle ki artık diziyle ilgili neler biliyoruz merak konusu haline geldi. Ünlü oyuncu, ekranlara veda edince sosyal medyadaki paylaşımları ile gündem olmaya başladı.

Yüsra Geyik'ten Dudak Uçuklatan Pozlar!

Yüsra Geyik, paylaştığı fotoğraflar ile adından söz ettiriyor. Güzel oyuncu, yaptığı paylaşımlarda dekolteyi eksik etmedi. Üstelik tatil için gittiği yerde dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Şimdi ise yeni bir projede oynayacağı ortaya çıktı.

Neşet Ertaş Filminde Oynayacak!

Yüsra Geyik'in Neşet Ertaş filminde oynayacağı öğrenildi. Bu gelişme ile birlikte merak edilenler tek tek yanıt bulmaya başladı. Film ile ilgili çok fazla detay paylaşılmasa da zamanla oyuncu kadrosunun açıklanması bekleniyor. Son zamanlara damgasını vuran Yüsra Geyik ise bu filmde oynayarak adından söz ettirecek. Camdaki Kız'daki Meliha da oldukça başarılıydı.